Condiții de garanție

Acasa Condiții de garanție

PERIOADA DE GARANTIE A PRODUSELOR COMERCILAIZATE DE SC TRENDY SANITARY WARE ESTE CUPRINSA INTRE 12 LUNI SI 60 DE LUNI IN FUNCTIE DE PRODUSUL ACHIZITIONAT .

DREPTURILE CONSUMATORILOR SUNT IN CONFORMITATE CU PREVEDERILE LEGII 449/2003 SI OG.21/1992, CU MODIFICARILE SI COMPLETARILE ULTERIOARE .

DACA VETI RESPECTA INSTRUCTIUNILE DE MONTAJ, INTRETINERE SI CURATARE , PRODUSELE VOR AVEA O DURATA DE VIATA INDELUNGATA.

 

INSTRUCTIUNI DE INTRETINRE SI CURATRE :

Curăţaţi componentele în mod regulat pentru a preveni acumularea de murdărie.

Pentru curăţarea regulată, folosiţi numai substanţe neutre sau agenţi de curăţare pe bază de acid citric. Spray-urile de curăţare se vor folosi prin pulverizare pe materialul textil utilizat pentru curăţare.
Dozarea şi durata de acţiune a agentului de curăţare se vor stabili în funcţie de gradul de murdărie. Nu lăsaţi niciodată agentul de curăţare să acţioneze mai mult decât este necesar.
Clătiţi componentele cu apă şi ştergeţi-le cu o cârpă moale.

Nu folosiţi:
-abrazivi pentru curăţare
-agenţi de curăţare care conţin substanţe volatile, acid clorhidric sau acid acetic
-agenţi de curăţare care conţin înălbitor cu clor

Observaţii:

Produsele vor fi montate doar de personal specializat, cu respectarea stricta a instrucţiunilor de montaj si exploatare date de producator, in instalaţii prevăzute cu sisteme eficiente pentru filtrarea impurităţilor din reţeaua de alimentare cu apă.

Durata termenului de garanţie se prelungeşte cu timpul scurs de la data la care consumatorul a sesizat vânzătorul pana la aducerea in stare de funcţionare.

In cadrul termenului de garanţie producătorul remediază piesa defecta sau înlocuieşte produsul cu totul daca acesta s-a deteriorat de cel puţin trei ori până la jumătatea termenului de garanţie, daca durata de nefuncţionare datorita defecţiunilor depăşeşte 25% din termenul de garanţia sau daca nu se poate repara.

În cadrul termenului de garanţie se asigura remedierea gratuita a defectelor de fabricaţie apărute si reclamate de cumpărător. Curăţarea după utilizare a produsului, prelungeşte durata lui de viaţă. Este obligatorie utilizarea filtrelor de impurităţi 80-100 µm.

Produsele cumparate sunt insotite de instructiuni de instalare si utilizare in limba romana ,care trebuie citite si respectate obligatoriu inainte de montarea si folosirea produselor..

Este obligatorie utilizarea instalaţiilor de dedurizare a apei în cazul în care cantitatea de calcar şi duritatea apei sunt mult peste limita admisă.

 

SITUATII IN CARE CLIENTUL VA PIERDE GARANTIA :

  • Nerespectarea instrucţiunilor de întreţinere şi curăţare
  • Dacă au fost efectuate intervenţii de persoane neautorizate
  • Dacă nu au fost montate filtrele de impurităţi
  • Dacă produsul nu este returnat în ambalajul original, însoţit de documentul de achiziţie, certificatul de garanţie în original, şi factura originală emisă de persoana autorizată care a efectuat
  • Completarea necorespunzătore, parţiala sau cu date false a prezentului certificat de garanţie, neprezentarea facturii sau a bonului de cumpărare
  • Montarea produsului de către persoane sau firme necalificate/neautorizate; montare  incorecta;  calamitaţi  naturale;  manipulare improprie sau neglijenta; întreţinere si utilizare necorespunzătoare, impurităţi in apa de la reţea (se impune montarea unor filtre pe conducta de alimentare) ; uzura anormala (prin nerespectarea indicatiilor din informatiile tehnice despre produs aflate in ambalajul cu care se livreaza produsul)
  • Deteriorari de genul zgirieturi, fisuri ale produsului care nu au fost aduse la cunostinta vinzatorului in momentul

Trusted by Tesler