Politica de returnare

Acasa Politica de returnare

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Daca va retrageti, vom rambursa suma aferenta produslui achizitionat cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Rambursarea se va efectua prin ordin de plata .

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Soseaua Bucuresti- Urziceni nr 64C fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 .
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor, in cazul in care returnati un produs din motive personale.
Costul returnari produselor este de 25 ron.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

TRIMITEREA PRODUSELOR IN GARANTIE : se va face numai dupa indrumarea unui coleg de la departamentul de garantii.

Si in acset caz important este ca prima data sa ne informezi despre problema constatata pentru a stabili impreuna modalitatea cea mai avantajoasa de rezolvare.

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate in starea in care au fost primite, fara a fi deteriorate sau uzate.
În cazul în care, produsele care ajung la noi prezintă zgârieturi, folii de protecție lipsă, cutie deteriorată sau ruptă, ne rezervăm dreptul de a refuza restituirea sumelor.

Clientul se angajează să verifice starea estetică a produsului înainte de utilizare. Nu sunt acceptate sesizări de ordin estetic după ce produsul a fost folosit.
Dacă sunt constatate defecte de funcționare imediat după prima utilizare, acestea sunt acceptate doar împreună cu o dovadă (foto și video).
Vom fi nevoiți să refuzăm returul dvs. în următoarele situații:
-cutia ruptă
-piese incomplete sau avariate
-daca piesele din interiorul cutiei nu sunt ambalate corespunzător
-daca cutia nu este protejată sau învelită cu folie de protecție
-produsul a fost utilizat
-are urme de uzură

Coletele cu marfă returnată, care din cauza ambalării necorespunzătoare au suferit deteriorări în timpul transportului, vor fi înapoiate clientului.

Trusted by Tesler